Podcast

Uudet jaksot ilmestyvät blogiimme. Joka toinen viikko julkaisemme lounastauon mittaisen pidemmän jakson, jossa jututamme mielenkiintoisia vieraita. Joka toinen viikko pidämme sinulle seuraa kahvikupillisen verran ja rupattelemme keskenämme kielen päällä olevista yrittäjyysasioista. Ensimmäiset jaksot on tarkoitus julkaista toukokuun loppupuolella.

Käsittelemme podcasteissa nykyaikaista pienyrittäjyyttä ja yrittäjämäistä työskentelytapaa, kuten digitaalisia työvälineitä sekä työ- ja vapaa-ajan sulautumista. Yksinyrittäjän on kyettävä johtamaan itseään, joten kannatamme jatkuvaa opiskelua ja itsensä kehittämistä. Kaikkea ei tarvitse välttämättä tietää ja osata, mutta eteenpäin pääsee, kun tietää, keneltä kysyä. Yhteyshenkilöitä tarvitaan!

Pureskelemme joskus pelottavankin kuuloisia yrittäjyystermejä, kuten strategioita, budjettia tai brändäystä. Jotta yksinyrittäjä ei jäisi yksin, keskustelemme myös tiimityöskentelystä, verkostoitumisesta ja yrittäjän jaksamisesta.

Arvostamme käytännön tekemistä ja omia kokemuksia. Jos ei tee virheitä, ei todennäköisesti tee paljon muutakaan. Vaikka asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan, positiivinen ja eteenpäin pyrkivä asenne ratkaisee.

Rakastamme yrittäjätarinoita sekä asioista puhumista oikeilla nimillä ja avoimesti. Kysymme tyhmiä ja nostamme kissoja pöydälle tarpeen mukaan. Meidän mielestä puuhaamme aivan liikaa omissa nurkissamme kilpailijoita ja kritiikkiä peläten. Täällä Suomessa meidän pienyrittäjien on laitettava itsemme likoon rohkeammin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s