#005 Matkoja Kreetalle – yrittäjän laukussa ideoita, inspiraatiota ja yhteistyötä

Tule mukaamme nojatuolimatkalle! Tänään podcastissa vieraanamme on Merja Tuominen-Gialitaki, matkailuyrittämisen ja erityisesti Kreetan matkailun ja kreetalaisen ruoan grand old lady, villivihannestuntija ja tietokirjailija.

Merja kertoo tarinoita vuosikymmenten varrelta, matkailun muutosten tuulista ja sen oman pienen asiakassegmentin löytymisestä. Siitä miten erikoistumalla ja yhteistyön voimalla pienikin pärjää isojen toimijoiden rinnalla kuuntelemalla asiakkaitaan sekä yrittäjän ilon ja surun päivistä. Jakson loppupuolella Merja paljastaa meille parikin täsmävinkkiä, mistä kadonneen inspiraation voi löytää.

Kreetan Maku
Kreetan Kirjat
Kreetan Maku Facebookissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s