#003 Hyvä, paha raha – asiaa yrittäjän taloudesta

Toiset kokevat rahankäytön sijoituksena tai investointina, toiset kulueränä ja välttämättömänä pahana. Miksi jokaisella on rahasta niin vahva mielipide? Ja mitä opetamme huomaamattamme rahasta jo pikkulapselle?

Vieraamme, valmentaja Tiia Konttinen kertoo, mikä yksinyrittäjien taloudessa toimii ja missä olisi parannettavaa. Saat konkreettisia vinkkejä, miten ottaa niskalenkki omasta taloustilanteesta jo tänään. Kuulet myös, miksi viiden lähimmäisesi pankkitilin saldolla on merkitystä.

Tiia Konttinen rakentaa passiivisen tulon lähteitä myymällä verkkokursseja, oppaita sekä e-kirjoja. Tiian intohimona on auttaa myös muita rakentamaan itselleen passiivisen tulon lähteitä joko blogiin tai sähköpostiin.

Tiia on auttanut satoja perheitä ja useita yrityksiä talousahdingosta kirkkaimmille vesille. Hän on myös kirjoittanut kolme omakustanteista e-kirjaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s