#001 Palvelumuotoilua ja räätälöityjä tekstejä

Yhteyshenkilöissä puhutaan tällä kertaa palvelumuotoilusta ja tiimityöskentelystä. Kannattaisiko perinteiset näkemykset haastaa ja kokeilla uutta, asiakaslähtöistä toimintatapaa? Vieraina jaksossa ovat Karoliina Rinne ja Mili Viita.

Karoliina Rinne ja Mili Viita ovat pitkän linjan ammattilaiskääntäjiä, jotka loihtivat sujuvia markkinointitekstejä suomeksi. Yrittäjinä Karoliina ja Mili ovat toimineet pari vuotta. Karoliinan ja Milin vahvuuksia ovat saumaton yhteistyö, asiakkaiden kuunteleminen ja mukava tekemisen meininki. Näiden pohjalta syntyi myös Tekstiräätälit-kääntäjätiimi, joka tarjoaa kääntäjät suoraan asiakkaan käyttöön. Tiedätkö sinä, kuka yrityksesi tekstit kääntää?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s